flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася спільна нарада територіальних управлінь ДСА України та ССО в Івано-Франківській області із керівниками апарату місцевих загальних судів.

01 липня 2021, 13:16

     Сьогодні, 01 липня 2021 року, керівник апарату Долинського районного суду Івано-Франківської області Микола Пасічник взяв участь у нараді в режимі відеоконференція щодо підведення підсумків роботи Служби судової охорони Прикарпаття за I півріччя 2021 року.

     У вступному слові начальник ТУ ДСА в Івано-Франківській області Оксана Рибак висловила вдячність за роботу керівництву та працівникам Служби судової охорони, а також запропонувала вислухати та обговорити звіт про підсумки роботи служби за I півріччя 2021 року.

 

     Доповідаючи про стан забезпечення охороною начальник теруправління Служби судової охорони області Андрій Маланій наголосив, що наша область є однією із п’ятьох, в якій на сьогоднішній день всі суди взяті під охорону. Звернув увагу на те, що працівниками служби забезпечено пропуск більше 100 тис. відвідувачів суду в умовах пандемії, а також не допущено пронесення до приміщення судів більше 1,5 тис. заборонених предметів. Разом із цим Андрій Маланій розповів про позитивний досвідом роботи міжнародних служб, що забезпечують охорону правосуддя, зокрема, роботою шерифів у Канаді.

     «У цілому ми задоволені роботою Служби судової охорони та вважаємо, що правосуддя у Долині зараз у безпеці. Однак мусимо зауважити, що за 1 рік і 4 місяці звільнилося більша половина працівників, які охороняли Долинський районний суд, що не свідчить про позитивну атмосферу, належне забезпечення працівників, а також зумовлює тривалу відсутність достатньої кількості працівників охорони. Тому слід уважніше підбирати кадри щоб уникати їхньої плинності у майбутньому» - зазначив Микола Пасічник.

 

Пресслужба суду