flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Долинському суді з’явилась охорона!

30 січня 2018, 15:27

Відповідно до постанови КМУ «Про затвердження переліків судів, органів та установ системи правосуддя, охорона яких здійснюється підрозділами Національної поліції та Національної гвардії» від 1 грудня 2017 р. № 902, затверджено перелік судів, охорона яких здійснюється підрозділами Національної поліції.  До цього переліку згідно Додатку 1 увійшов і Долинський районний суд Івано-Франківської області.

Однак, незважаючи на численні звернення щодо необхідності забезпечення охороною, підрозділами Національної поліції постанови КМУ не виконувались та охорона суду не здійснювалась.

І лише завдяки наполегливості голови суду та територіального управління ДСА в області 30 січня 2018 року Долинським ВП Калуського ВП ГУНП в Івано-Франківській області забезпечено охорону суду шляхом введення денного поста для дотримання  пропускного режиму в приміщення суду, ідентифікації осіб, які прибули до суду по судовій справі, попередження можливих порушень громадського порядку і припинення проявів неповаги до суду та учасників судового процесу.  

Працівники суду сподіваються, що охорона у суді буде на постійній основі, а не лише у дні розгляду резонансних справ, як це було у минулому.

 

Прес-служба