flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Долинський районний суд розпочав розгляд кримінального провадження щодо умисного тяжкого тілесного ушкодження, яке небезпечне для життя, вчинене сином щодо свого батька

14 червня 2017, 15:48

 Розпочато розгляд кримінального провадження щодо умисного тяжкого тілесного ушкодження, яке небезпечне для життя в момент заподіяння.

            На розгляд до Долинського районного суду з Калуської місцевої прокуратури Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про  вчинення кримінального правопорушення,  передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

08 червня 2017 року у Долинському районному суді відбулося  слухання справи  щодо умисного тяжкого тілесного ушкодження, яке небезпечне для життя в момент заподіяння, вчинене  жителем  Долинського району стосовно свого батька.

            Нагадаємо, під час досудового слідства встановлено, що 14 березня 2017 року особа М., 1969 року народження, разом із товаришами та батьком за місцем свого проживання розпивав спиртні напої та вчинив словесний конфлікт з особою Ф., в ході якого ножем наніс останньому удар в грудну клітку зліва. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий знаходився на лікування у реанімаційному та хірургічному відділенні Долинської ЦРЛ.

            Таким чином, особа М. своїми умисними діями, які виразились у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, яке небезпечне для життя в момент заподіяння, обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України.

            Кримінальне провадження знаходиться в провадженні судді Лицура І.М.  

            У судовому засіданні проводилось дослідження доказів та в результаті допитано потерпілого й кількох свідків жахливої розправи.

У зв»язку із неявкою решти чотирьох свідків,  в судовому засіданні оголошено перерву на 29 червня 2017 року.

Про подальший перебіг та деталі даного провадження, яке набуло у суспільстві особливого розголосу та обурення, Долинський районний суд зобов'язується інформувати громадськість за допомогою своєї прес-служби.